11-04-2017 - “Warm Welkom” bij Succes Schoonmaak in Volendam
Op 1 april zijn wij het schoonmaakonderhoud gestart bij NRC Media en Optimizely in Amsterdam.…
04-04-2017 - Optimaal rendement van uw zonnepanelen
Optimaal rendement van uw zonnepanelen! Van april tot en met september wordt circa 75% van de…

  
 

Landelijke dekking

 

Holland Schoonmaak Groep: Een nieuwe landelijke speler met sterke regionale invulling!
 

Vanaf 1 mei 2014 is de Holland Schoonmaak Groep een nieuwe naam met een beproefd concept op de Nederlandse schoonmaakmarkt. Holland Schoonmaak Groep richt zich met name op bedrijven die door middel van één contract het schoonmaakwerk op meerdere locaties in Nederland willen laten regelen.

 

De Holland Schoonmaak Groep bestaat uit de regionale dienstverleners Vlietstra uit Franeker, Succes Schoonmaak uit Volendam en Nederrijn Schoonmaak uit Duiven en werkt al vijf jaar succesvol samen. Een vruchtbare samenwerking, waardoor al veel gerenommeerde opdrachtgevers voor ons hebben gekozen. Daar zijn wij trots op. Voorheen gebeurde dit vanuit de Diedrie Groep, maar met de nieuwe positionering wordt er nog meer nadruk gelegd op twee belangrijke voordelen van de samenwerking: de landelijke dekking in combinatie met een sterke regionale invulling. Ondersteund vanuit de regiokantoren worden locaties van klanten in heel Nederland schoon gehouden. Een professionele organisatie is hierbij het startpunt voor kwaliteit. Dat betekent veel aandacht voor training, scholing en begeleiding van de medewerkers, voorop lopen bij het gebruik van innovatieve schoonmaakmaterialen en -middelen en de inzet van digitale systemen om de processen te ondersteunen. Om de schoonmaakwerkzaamheden te borgen werkt de Holland Schoonmaak Groep met een eigen kwaliteitssysteem en beschikt over alle relevante keurmerken en certificaten (o.a.. ISO, NEN, VCA en OSB). Uiteraard neemt het welzijn en milieu hierbij een prominente plaats in.

 

Kennismaken


Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Per discipline hebben wij aparte vakspecialisten. Vul dit formulier in en u wordt binnen 24 uur teruggebeld. Beloofd is beloofd. Maar u kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Belt u dan 0299-392066 en vraagt u naar Nico Vonk.