23-06-2017 - Schoonmaak metrostations GVB Amsterdam naar CSU en Succes
Schoonmaak metrostations GVB Amsterdam naar CSU en Succes UDEN, 23 juni 2017 – GVB, de stadsvervoerder…
22-05-2017 - Succes Schoonmaak/VOC pakt na 7 jaar de landstitel
Na een zinderende finale hebben de handbalsters van Succes Schoonmaak/VOC na zeven jaar weer…

  
 

De digitale managementrapportage

 

Een must voor iedere facilitaire manager

 

Succes heeft zich de laatste twee jaren vooral doorontwikkeld in het borgen en beheersen van de contracten. De huidige facilitair manager heeft vooral behoefte aan managementinformatie om sturing aan het contract te geven. De digitale managementinformatie, welke via www.succeslogin.nl te vinden is, is nu ook als Succes Schoonmaak-app te downloaden in de App-store.

 

Na zorgvuldig onderzoek heeft Succes Schoonmaak door Facility Apps een online digitaal managementinformatiesysteem laten ontwikkelen: de Succes Schoonmaak-App. De huidige facilitair manager heeft vooral behoefte aan directe managementinformatie om sturing aan het contract te geven. Via de app bieden wij hen te allen tijde actuele informatie aan over alles wat betrekking heeft tot schoonmaakonderhoud. Dit varieert van kwaliteitsmetingen, identiteitsbewijzen, tot aan klanttevredenheidsonderzoek en eventuele bestellingen.

 

In de managementrapportage wordt inzicht gegeven in de behaalde resultaten. Alle benodigde gegevens worden direct verwerkt zodra het resultaat bekend is. Dat kan o.a. een kwaliteitsmeting, financiële mutatie, klachtenregistratie of opgeleverde periodieke werkzaamheden zijn. De informatie is altijd up to date en digitaal oproepbaar. Deze resultaten worden besproken in het overleg met de klant.

 

Het grote voordeel voor de contractbeheerder, maar zeker ook voor ons, is dat op ieder willekeurig moment inzicht kan worden gegeven in de prestatie tot dan toe. Om sturing te geven aan het primaire proces hoeven zij niet langer te wachten op de managementrapportage van een kwartaal. Er is direct inzicht in verbeterpunten, extra werkzaamheden, uitslag kwaliteitscontroles of andere facilitaire zaken en gaan vervolgens hiermee aan de slag.

 

Meer weten? Bekijk de Succes Schoonmaak-app in de Appstore, bel 0299-392000 of mail naar app@succesvolendam.nl

De Succes Schoonmaak-app is ontwikkeld door Facility Apps (www.facilityapps.nl)