23-06-2017 - Schoonmaak metrostations GVB Amsterdam naar CSU en Succes
Schoonmaak metrostations GVB Amsterdam naar CSU en Succes UDEN, 23 juni 2017 – GVB, de stadsvervoerder…
22-05-2017 - Succes Schoonmaak/VOC pakt na 7 jaar de landstitel
Na een zinderende finale hebben de handbalsters van Succes Schoonmaak/VOC na zeven jaar weer…

  
 

British School of Amsterdam (BSA) kiest voor Succes Schoonmaak

07 december 2016

De British School of Amsterdam heeft onlangs via aanbesteding zijn locaties (3 stuks) in de markt gezet voor de levering van schoonmaakdiensten. Na een deskundig en zorgvuldig uitgevoerde beoordelingsprocedure door het NIC (de heer J. Bruining) onder de aanbieders heeft de BSA besloten dat Succes Schoonmaak de meest economische aanbieding heeft ingediend.


Succes Schoonmaak uit Volendam start op 2 januari 2017 met het schoonmaakonderhoud van de locaties van de BSA.

 

Nico Schokker: “Succes hecht veel waarde aan een goede samenwerking met de klant en ons personeel”. Het personeel maakt snel kennis met onze organisatie en wij nemen hen snel op in de “Succes familie”. Met ons “welzijn+ programma” zorgen wij voor balans in werk en privé en worden medewerkers ondersteund en begeleid om hun werk optimaal uit te kunnen voeren. Met behulp van ons eigen facilitair beheersysteem Facility App’s zijn wij in staat om de BSA optimaal te bedienen en kwalitatief naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast beschikt de BSA met dit systeem over bruikbare en overzichtelijke realtime managementinformatie.

 

Wij zijn zeer verheugd dat de BSA voor Succes Schoonmaak heeft gekozen. Wij staan dan ook in de startblokken om te beginnen en kijken met veel genoegen uit naar een plezierige en langdurige samenwerking.

 

« terug