23-06-2017 - Schoonmaak metrostations GVB Amsterdam naar CSU en Succes
Schoonmaak metrostations GVB Amsterdam naar CSU en Succes UDEN, 23 juni 2017 – GVB, de stadsvervoerder…
22-05-2017 - Succes Schoonmaak/VOC pakt na 7 jaar de landstitel
Na een zinderende finale hebben de handbalsters van Succes Schoonmaak/VOC na zeven jaar weer…

  
 

“Warm Welkom” bij Succes Schoonmaak in Volendam

09 november 2016

Onder deze noemer organiseert  schoonmaakbedrijf Succes de personeelsovername bij een contractwisseling. Een “warm welkom” om de medewerkers gerust te stellen en snel  “op te nemen” in de Succes familie.


Alle over te nemen schoonmaakmedewerkers, en een afvaardiging van de opdrachtgever, worden uitgenodigd in Hotel Spaander te Volendam. Uiteraard worden alle mensen opgehaald en weer teruggebracht.


Onder het genot van een kop koffie/thee en wat lekkers heet Nico Schokker (directeur) de medewerkers van harte welkom. Na het voorstellen van het implementatieteam en een korte presentatie over Succes wordt er een groepsfoto in Volendammer kostuum gemaakt.
Hierna voert het implementatieteam een interactieve discussie met het schoonmaakteam over hoe wij de klantbeleving bij onze opdrachtgever verder kunnen verhogen. Tenslotte hebben zij de meeste kennis en ervaring van de klant en het gebouw en is hun input van essentieel belang.


Na de lunch wordt met elke medewerker nog een persoonlijk gesprek gevoerd. Onze ervaring leert dat de medewerkers deze benadering waarderen omdat ze gehoord en serieus genomen worden.


Nico Schokker sluit het “warme welkom” af en wenst de nieuwe medewerkers  een goede en langdurige samenwerking met Succes toe. Als blijk van dank ontvangen alle medewerkers nog een goodiebag met informatie over Succes, een aantal leuke gadgets en natuurlijk de groepsfoto in Volendammer kostuum.


Kortom: een dag waarop de medewerkers op een informele wijze kennis maken met Succes en Volendam. Zo doen we dat bij Succes!
Hieronder ziet u de groepsfoto van het schoonmaakteam van de Provincie Utrecht en het implementatieteam van Succes.

 

 

« terug