23-06-2017 - Schoonmaak metrostations GVB Amsterdam naar CSU en Succes
Schoonmaak metrostations GVB Amsterdam naar CSU en Succes UDEN, 23 juni 2017 – GVB, de stadsvervoerder…
22-05-2017 - Succes Schoonmaak/VOC pakt na 7 jaar de landstitel
Na een zinderende finale hebben de handbalsters van Succes Schoonmaak/VOC na zeven jaar weer…

  
 

“Warm Welkom” bij Succes Schoonmaak in Volendam

11 april 2017

Op 1 april zijn wij het schoonmaakonderhoud gestart bij NRC Media en Optimizely in Amsterdam. Traditiegetrouw verwelkomen wij onze nieuwe medewerkers in Volendam voor een kennismaking met elkaar, met het management van Succes en met Volendam.


De medewerkers zijn rond het middaguur opgehaald uit Amsterdam. Bij aankomst stond er een heerlijke lunch klaar en vervolgens hebben wij middels een presentatie een inkijk gegeven in Succes Schoonmaak.


Onderdeel van deze bijeenkomst was de eerste instructie. Onze docent gaf uitleg over de te gebruiken materialen en middelen, onze werkmethode en wat onze opdrachtgever specifiek van ons verwacht.


Ondertussen hebben wij met het schoonmaak- en implementatieteam een foto gemaakt in een Volendammer klederdracht. Aan het einde van de bijeenkomst kregen de medewerkers een goodiebag met informatie over Succes, een aantal leuke gadgets en natuurlijk de groepsfoto.


Wij hebben gemerkt dat de medewerkers deze bijeenkomst als bijzonder nuttig en ook als plezierig  hebben ervaren en daar is het ons om te doen. Welkom bij Succes!


Hieronder ziet u de groepsfoto van het schoonmaakteam van NRC Media en Optimizely en het implementatieteam van Succes.

 

 

 

« terug