23-06-2017 - Schoonmaak metrostations GVB Amsterdam naar CSU en Succes
Schoonmaak metrostations GVB Amsterdam naar CSU en Succes UDEN, 23 juni 2017 – GVB, de stadsvervoerder…
22-05-2017 - Succes Schoonmaak/VOC pakt na 7 jaar de landstitel
Na een zinderende finale hebben de handbalsters van Succes Schoonmaak/VOC na zeven jaar weer…

  
 

RSS-feed

 

Het nieuws van Succes Schoonmaak bijhouden zonder dat u onze site hoeft te bezoeken? Dat kan nu, dankzij onze RSS-feed voor het laatste nieuws. Hieronder leest u hoe deze service van Succes Schoonmaak werkt.

 

Wat is een RSS-feed?
Een RSS-feed stelt nieuwe informatie op een website beschikbaar aan anderen. RSS-feed staat voor een tekst in een bepaalde standaardopmaak, gekoppeld aan een link naar een actualiteit. Niet de gehele tekst wordt beschikbaar gesteld maar slechts een gedeelte. U kunt dit vergelijken met de wijze waarop een actualiteit op de website van Succes Schoonmaak wordt gepresenteerd. Steeds meer websites bieden RSS-feeds aan. Hierdoor hoeft u voortaan niet meer naar alle afzonderlijke sites te surfen voor het nieuws maar krijgt u op een eenvoudige en overzichtelijke wijze al het nieuws te zien op uw eigen computer. Hiervoor dient uw computer wel te beschikken over een RSS-reader. Dergelijke readers zijn gratis te downloaden via het internet.

 

RSS-reader
Om RSS-feeds te kunnen lezen, dient u dus over een RSS-reader te beschikken. Een RSS-reader is een programma waarin de RSS-feeds te lezen zijn. Vaak geeft een RSS-reader een seintje wanneer er een nieuwe RSS-feed binnen is. In uw RSS-reader krijgt u de kop en het eerste deel van de actualiteit te zien. U kunt zo zelf bepalen welke artikelen u wel en welke u niet wilt lezen. Heeft u interesse om het gehele artikel te lezen dan hoeft u slechts te klikken op de bij het artikel weergegeven link. U komt dan direct in het artikel op de betreffende site terecht.

Een RSS-reader kunt u downloaden via internet. Er zijn vele soorten RSS-readers beschikbaar, zowel gratis als waarvoor u moet betalen. Enkele veel gebruikte gratis RSS-readers zijn:

 

RSS-readers voor Microsoft Windows
http://www.sharpreader.com
http://www.feedreader.com
http://www.rssreader.com

 

RSS-readers voor Apple en Linux
http://www.disobey.com/amphetadesk (Linux, Mac, windows)
http://www.gnome.org/projects/straw/ (Linux)

RSS Feed Succes Schoonmaak

 

http://www.succesvolendam.nl/rss.php