02-03-2017 - Goede Doelen Actie
Succes Schoonmaak heeft een “Goede Doelen” actie gehouden onder de vaste relaties…
13-02-2017 - Een fantastisch mens is van ons heengegaan…
Nadat zijn gezondheid de laatste weken flink achteruitging is op 11 februari onze holdingdirecteur…

  
 

Schoon vervoer
 

Iedereen maakt wel eens gebruik van het openbaar vervoer. We reizen allemaal wel eens met de trein, bus of tram om op onze plaats van bestemming te komen. Bussen en trams, ze horen bij ons straatbeeld en wie kent niet de kleur van de treinen van onze Nederlandse Spoorwegen. Het is de normaalste zaak dat ze er zijn en ook de normaalste zaak dat ze schoon zijn.


Een station is een plaats waar treinen stoppen en de reizigers kunnen in-, uit- en overstappen en/of goederen kunnen worden verladen. Teminste, dat was vroeger zo. Vandaag de dag zijn stations prima plekken om te winkelen, te werken of iets te eten. En de diversiteit van “stationgebruikers” zal in de toekomst steeds toenemen. 24 uur per dag vormt het station een komen en gaan van reizigers en bezoekers. De vervuiling is groot en divers en vergt dan ook een specifieke aanpak.


U komt de medewerkers van Succes tegen op perrons, stations en in remises waar het materieel wordt gestald, onderhouden en gereinigd. Succes verzorgt het dagelijks schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud en het glaswasonderhoud. Tevens wordt onze specialistische dienst o.a. ingezet bij het lichtonderhoud van de stationsgebouwen, het reinigen van de ballastbedden en gladheidsbestrijding.

 

Succes maakt ook de voertuigen van o.a. de Nederlandse Spoorwegen en het Gemeentevervoerbedrijf Amsterdam van binnen schoon. De buitenkant wordt vrijgehouden van graffiti. De voertuigen van de vervoerders blijven representatief en behouden hun uitstraling. De schoonmakers van Succes zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bezig het rollende materieel weer schoon te maken voor de volgende vervoersklus. Zonder daarbij uit het oog te verliezen om wie het allemaal draait, de reizigers.

 

Wilt u meer informatie over schoon vervoer? Neem dan contact op met bedrijfsbureau@succesvolendam.nl, tel. 0299-392000.